×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Ghana boeken

Voor het boeken van een vakantie in Ghana hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Ghana-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Ghana met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Ghana-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Ghana. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Ghana.)

Rondreis Ghana, Togo en Benin

Tijdens deze rondreis doorGhana, Togo en Benin maak je kennis met vele bijzondere culturen, geloven ennatuurlijk de mysterieuze Voodoo die West-Afrika rijk is. Ghana is één grotekleurrijke culturele lappendeken klaar om ontdekt te worden. Op sommige reizen maken we het Akwasidae festival mee, een Ashanti festival. In Togo genieten wevan de prachtige natuur met een wandeling door het vlinderrijke regenwoud. Wevervolgen onze weg langs de kust naar Benin, de bakermat van de voodoo-cultuur.Naast de bijzondere voodoo rituelen heeft Benin ook een prachtige kust,indrukwekkende natuur en kleurrijke markten. We brengen uiteraard ook eenbezoek aan Ganvié, dat het Venetië van Afrika wordt genoemd. Tijdens deze reiszal je weinig andere toeristen tegenkomen, Afrika op zijn puurst.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win