×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Hongarije boeken

Voor het boeken van een vakantie in Hongarije hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Hongarije-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Hongarije met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Hongarije-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Hongarije. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Hongarije.)

Kookreis Boedapest, 4 dagen

Een leuke stad, een rijke geschiedenis, gezellige restaurantjes, leerzame workshops over koken en vooral veel, heel veel proeven! Deze city trip heeft het allemaal en dat op een steenworp afstand van huis.

We kennen allemaal de overheerlijke Goulash uit Hongarije. Dit kruidige gerecht is echter niet de enige lekkernij die de Hongaarse keuken voortbrengt. Onder het toeziend oog van een Hongaarse chef leren we over de koken van vroeger en nu. En een sommelier vertelt over de vele wijnen die Hongarije kent. Een overheerlijk culinair weekend lokt in het prachtige historische Boedapest.

Lentefestival Boedapest

Ontdek in Boedapest in Hongarije prachtige opera's op het lentefestival en alle hoogtepunten van Boedapest en paleis Gödöll, de ruïnes van Visegrád en Esztergom met de reisleiders van SRC Reizen

Kerst in Boedapest

Ontdek in Boedapest in Hongarije alle hoogtepunten, kerstmarkten, dinercruise, Kecskemét, de poesta en paleis Gödöll met een reisleider van SRC Reizen

Vlinderreis vanuit gastvrije boerderij en hotel, groepsreis

Vanuit een sfeervolle en door een gastvrij Nederlands stel gerunde boerderij verkent u de beste vlinderplekken van noordelijk Hongarije. Samen met de ervaren vlinderaar Kars Veling ontdekt u de ongekende rijkdom aan vlinders en andere insecten van het Bükkgebergte, het karstplateau van Aggtelek en van de Hongaarse poesta. Reis in samenwerking met de Vlinderstichting.
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win