×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Malawi boeken

Voor het boeken van een vakantie in Malawi hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Malawi-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Malawi met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Malawi-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Malawi. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Malawi.)

Warm Heart

Naast onbetwist de vriendelijkste mensen van Afrika is Malawi rijk aan eeuwenoude tradities, onontdekte wildreservaten en azuurblauwe wateren. Deze reis brengt u langs enkele hoogtepunten van het land, waaronder het Big Five reservaat van Majete, het door olifanten drukbezochte Liwonde National Park en de nationale pracht van het land: Lake Malawi. Ontdek 'het warme hart van Afrika' uit de eerste hand met deze bijzondere rondreis.

Rondreis Zambia, Malawi en Tanzania

Tijdens deze avontuurlijke reis door zambia, Malawi en Tanzania worden veel gamedrives gemaakt, wandel- en nachtsafari's gedaan, paard gereden en wordt er ook nog ontspannen aan de kust van Tanzania. Een reis met veel afwisseling dus. Ruaha, Selous en South Luangwa zijn drie van de wildrijkste gebieden van Afrika. Daarbij komt nog dat je hier het wild, zoals luipaarden, leeuwen, giraffen en olifanten, helemaal voor jezelf hebt! In het tropische nevelwoud Udzungwa zie je zeldzame apensoorten en het Nyika Park leent zich prima voor een wandeling.