×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Servië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Servië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Servië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Servië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Servië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Servië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Servië.)

Van Servië tot Slovenië

Ontdek de mooiste Balkanlanden Servië, Kosovo, Macedonië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Slovenië met de reisleiders van SRC Reizen

Rondreis Balkan

Dit is een afwisselende reis door 4 verschillende landen; Servië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Kroatië. Deze landen maakten deel uit van het voormalig Joegoslavië en vandaag de dag staan ze vooral bekend om hun historische steden, prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijk eten. Graag nemen we je mee op avontuur door deze landen en leren je meer over de geschiedenis, maar ook het dagelijks leven dat de inwoners nu leiden. Ga mee op deze afwisselende en zeer boeiende reis door de Balkan en laat je verbazen!
Banner Stem & Win
Banner - Stem & Win