×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Zuid-Korea boeken

Voor het boeken van een vakantie in Zuid-Korea hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Zuid-Korea-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Zuid-Korea met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Zuid-Korea-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Zuid-Korea. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Zuid-Korea.)

Rondreis ZUID-KOREA - 17 dagen

Het verrassend pure Zuid-Korea is nog niet ontdekt door massatoerisme. Vergaap je aan de moderne architectuur van de nieuwe kantoren en woonwijken en ga op zoek naar de eeuwenoude cultuur in de paleizen en tempelcomplexen. Het fraaie landschap bestaat uit heuvels, uitgestrekte theeplantages en rijstvelden, een ruige kustlijn en kleine eilanden. Uniek is je verblijf tijdens deze Zuid-Korea rondreis in de Bulguksatempel, waar je het ritme volgt van boeddhistische monniken.
Banner - Stem & Win