×
Welkom Reisverslagen Reizen Boeken Blog Anders Reizen Contact

Reizen naar Fiji boeken

Voor het boeken van een vakantie in Fiji hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Fiji-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Fiji met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Fiji-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.


Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Fiji. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Fiji.)

Rondreis POLYNESIË - 32 dagen

Tijdens deze reis naar het einde van de wereld maak je kennis met de bijzondere culturen van Polynesië. Ver weg in de immense Stille Zuidzee liggen paradijselijke eilandrijkjes met ieder een heel eigen geschiedenis en cultuur. Op Fiji drink je kava met de dorpshoofden en zie je de invloeden van kannibalen en de voormalige Britse overheersers terug. Samoa is de meest traditionele bestemming tijdens je reis. Er wordt vastgehouden aan oude gebruiken en met een natuur zo ruig is het geen wonder dat veel Polynesische legendes zich er afspeelden. Op de Cookeilanden bezoek je plantages en de mooiste lagune ter wereld en alsof dat nog niet genoeg is, kun je als toetje bijkomen op de mooiste eilanden van Frans-Polynesië; Tahiti, Moorea en Bora Bora.

Northern Yasawa Cruise

Aan boord van een van de schepen van Captain Cook Discovery Cruises gaat u de zeeën rondom de noordelijke eilanden van Naviti tot Yasawa bevaren. Waan u in de film 'Blue Lagoon' wanneer u de Sawa-i-lau lagune bezoekt. Een cruise om van te dromen.